Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ρολά με τυριά και μπέικον

Αυτά τα σπιτικά ψωμάκια είναι ακριβώς όπως το νόστιμο τυρί και μπέικον ρολά που αγοράζετε στο αρτοποιείο που τα παιδιά σας ικετεύουν για! Αυτή η συνταγή θα σας εκπλήξει με το πόσο εύκολο είναι να κάνει αυτά στο σπίτι.

Τυρί και μπέικον ρολάΣυστατικά:
12 φέτες μπέικον κομμένο σε μικρότερα κομμάτια
3 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα τριμμένο






Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C. Καλύψτε ένα ταψί με λαδόκολλα και αφήστε το στην άκρη.
Ανοίγουμε τη ζύμη πίτσας σε ένα μεγάλο ορθογώνιο.
Απλώνουμε το κομμένο μπέικον όλη τη ζύμη ομοιόμορφα.
Από πάνω απλώνουμε το τριμμένο τυρί.
Τυλίξτε τη ζύμη σε ρολό από τη μια στενή πλευρά στην άλλη σφιχτά προσέχοντας να μην μείνει το μπέικον και το τυρί στο εσωτερικό. 
Κόψτε το ρολό σε τεμάχια των 2 εκατοστών και τοποθετήστε στο ταψί.   
Μπορείτε να πασπαλίσετε με λίγο έξτρα τυρί από πάνω, αν έχετε.
Ψήστε για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Σημειώσεις


  • Ένα γρήγορο και εύκολο σνακ για το σχολείο